Gespreksonderwerpen

Wierden.ikpraatmee.nl is online! In de loop van dit jaar worden er op deze website diverse gespreksonderwerpen toegevoegd, waar wij uw mening bij nodig hebben. Het gaat daarbij altijd om actuele onderwerpen die van invloed zijn op: wonen, werken, welzijn en mogelijkheden in de gemeente Wierden. U kunt zelf bepalen welk onderwerpen u aanspreken en waar u over mee wilt praten.


Vrijetijdsbesteding in onze gemeente

In onze gemeente is van alles te beleven. Maar is het genoeg? Mist u iets? Heeft u ideeën? Of weet u misschien helemaal niet zo goed wat er allemaal te doen is? Wij willen het graag weten! 

Help ons en vul de enquête in. Lees verder


Onderhoud van uw straat en het groen in uw buurt

Als u uw straat binnenrijdt, ziet het er dan mooi uit en voelt u zich prettig? En wat vindt u van het onderhoud van het groen in de buurt? Worden de perkjes en parkjes, het gras en de bomen goed onderhouden, of moet het anders?

Wij zijn benieuwd naar uw mening en uw ideeën voor verbetering. Denk met ons mee en meld u aan! Lees verder


Privacy

We gaan altijd zorgvuldig met door u verstrekte gegevens om. We hanteren daarvoor de veiligheids- en privacyrichtlijnen die voortkomen uit de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Lees hierde richtlijnen en regels waar we mee werken.