Gespreksonderwerpen

Op wierden.ikpraatmee.nl worden regelmatig gespreksonderwerpen toegevoegd, waar wij uw mening bij nodig hebben. Het gaat daarbij altijd om actuele onderwerpen die van invloed zijn op: wonen, werken, welzijn en mogelijkheden in de gemeente Wierden. U kunt zelf bepalen welk onderwerpen u aanspreken en waar u over mee wilt praten.


Onze nieuwe burgemeester

Burgemeester Henk Robben gaat met pensioen. De vertrouwenscommissie van de gemeente gaat op zoek naar een opvolger. De commisisie is benieuwd welke eigenschappen u graag terug wilt zien bij onze nieuwe burgemeester. Daarvoor hebben we een korte vragenlijst opgesteld.

>>Lees verder over de nieuwe burgemeester


Denk mee over bladkorven

Dit najaar (2018) keren de bladkorven terug in het straatbeeld van onze gemeente. Maar waar moeten ze komen? En hoe pakken we dat het beste aan? Om dat te bepalen, willen we meer weten over hoe bladkorven gebruikt worden. Ook kunt u samen met uw buren een geschikte locatie doorgeven. Help ons en vul de vragenlijst in!

>> Lees verder over de bladkorven


Enquête over inzameling van afval

Op 1 januari 2018 is de inzameling van afval in onze gemeente veranderd. Inmiddels is dat een half jaar geleden, en wij zijn benieuwd naar uw ervaringen.

Bent u blij met uw groene container? Worden uw containers vaak genoeg geleegd? Bent u bereid om meer te betalen als ze vaker worden geleegd? Wat vindt u van de klantenservice van Twente Milieu? Wij willen het graag weten!

>> Lees verder over de afval-enquête


Afgeronde gespreksonderwerpen

Wilt u weten over welke onderwerpen inwoners in het verleden met ons hebben gepraat?

>> Gespreksonderwerpen uit het verleden

Privacy

We gaan altijd zorgvuldig met door u verstrekte gegevens om. We hanteren daarvoor de veiligheids- en privacyrichtlijnen die voortkomen uit de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Lees hierde richtlijnen en regels waar we mee werken.