Uw mening over vrijetijdsbesteding (2017)

In september 2017 deden 125 mensen mee aan het onderzoek over vrijetijdsbesteding. Aan de hand van 6 thema’s (uit eten, uitgaan, verenigingen, evenementen, uitstapjes en winkelen) gingen we in op de kennis van het vrijetijdsaanbod en de communicatievoorkeur van de deelnemer. De enquête over vrijetijdsbesteding kon u tot en met zaterdag 30 september 2017 invullen.

Resultaten

De resultaten van het onderzoek zijn bekend en zijn samengevat in een factsheet. Dankzij uw deelname weten wij hoe tevreden de inwoners van onze gemeente zijn met het vrijetijdsaanbod in hun gemeente en hoe ze daarover geïnformeerd willen worden. Daarnaast weten we wat ze het meest waarderen in de gemeente Wierden.

Deze enquête maakt deel uit van een citymarktingplan dat aangeboden wordt aan de gemeenteraad. Zij gaan het advies van het citymarketingplan gebruiken om te beslissen wat er op gebied van citymarketing/vrijetijdsbesteding veranderd moet worden. Daarnaast delen we de resultaten met de betrokken partijen uit de gemeente Wierden (ondernemers, verenigingen e.d.).

Waarom dit onderzoek?

In de gemeente Wierden is van alles te beleven. Van winkelen tot uit eten gaan, van sportactiviteiten tot evenementen. Maar we hebben ook mooie natuurgebieden en een divers kunst en cultuur aanbod. Wij wilden graag van u weten wat u vindt van de mogelijkheden voor vrijetijdsbesteding in onze gemeente. Bijvoorbeeld:

  • Wat kent u in de gemeente Wierden?
  • Is er genoeg te doen?
  • Wat mist u?
  • Hoe blijft u het liefst op de hoogte?
  • Heeft u tips of andere opmerkingen over dit onderwerp?

Foto's van activiteiten in de gemeente Wierden


Op de hoogte blijven?

U kunt zich helaas niet meer aanmelden om mee te doen aan de enquête. Wel kunt via het platform op de hoogte blijven van de uitkomsten. Ook kunt u dan meewerken aan toekomstige vragen en onderzoeken. Dat kan als volgt:

  1. Meld u aan als deelnemer van wierden.ikpraatmee.nl.
  2. U ontvangt per mail de gegevens om in te loggen.
  3. Log in via wierden.ikpraatmee.nl.
  4. Houd de website en uw mailbox in de gaten voor nieuwe onderzoeken en uitkomsten van nieuwe en lopende onderzoeken.

>> Direct aanmelden