Praat mee over het verkeer en vervoer

In gesprek over verkeer en vervoer in de gemeente Wierden

De gemeente Wierden werkt aan een nieuw mobiliteitsplan. In dat plan staan alle plannen, regels en toekomstvisies op het gebied van verkeer en vervoer in de gemeente Wierden. Als inwoner bent u dagelijks onderdeel van het verkeer in onze gemeente en daarom vragen we u om mee te denken via het platform Ikpraatmee. 

Meepraten over het het verkeer en vervoer in de gemeente Wierden

Als gemeente zijn wij erg benieuwd naar uw ervaringen en mening over het thema verkeer in onze gemeente. Aan de hand van een korte vragenlijst kon u aangeven welke thema’s u belangrijk vindt, wat er goed gaat op het gebied van verkeer en vervoer en wat er beter kan. Daarnaast kon u op een interactieve kaart onveilige verkeerssituaties aangeven. 

Hoe praat u mee?

Als deelnemer van Wierden.Ikpraatmee kon u tot  9 november deelnemen aan dit onderzoek. . 

Wat doen we met de resultaten?

De resultaten van dit onderzoeken gebruiken we voor het nieuwe mobiliteitsplan dat in januari aan de gemeenteraad wordt voorgelegd. 

Op de hoogte blijven van andere onderzoeken?

Wilt u in de toekomst meedoen aan onderzoeken van de gemeente Wierden? Meld u dan hier aan voor Wierden.Ikpraatmee.nl. U krijgt dan een uitnodiging voor nieuwe onderzoeken en kunt meedoen aan discussies en peilingen.