28
jun

Doet u ook mee?

Als burgemeester spreek je nogal wat mensen. Van binnen, maar ook van buiten de gemeente. Daarnaast maak ik geregeld een praatje met mensen uit de buurt en mensen die ik tegenkom in de supermarkt of in het dorp. De één wil weten hoe ik als burgemeester ergens over denk, de ander geeft mij uitgebreid zijn - ongezouten- mening over wat er niet goed of juist fantastisch is in deze gemeente. En ook al spreek ik geregeld mensen, ik spreek niet iedereen en hoor niet alle meningen. Toch vinden we het als gemeente belangrijk te weten wat u vindt.

Daarom willen we u meer en vaker betrekken. Niet alleen bij actuele vraagstukken, maar ook bij de manier waarop wij ons werk doen. Daarvoor is er nu wierden.ikpraatmee.nl. U kunt ons helpen ons werk beter te doen!

We beginnen met een enquête over het onderhoud van de straten en het groen. In de toekomst zullen we ook over andere vraagstukken uw opvatting vragen. U kunt zich makkelijk aanmelden via wierden.ikpraatmee.nl. Op een tijdstip dat u schikt, begint u aan een vragenlijst. Zo blijft u via de digitale weg aangehaakt bij de gemeente en kunt u actief meedoen.

Henk Robben
burgemeesterTerug naar overzicht