22
jan

Bakkie doen? Ik ben benieuwd naar uw verhaal!

Als burgemeester ga ik in 2018 een aantal huisbezoeken doen. Ik wil graag nog beter weten wat er leeft bij u, inwoners van onze mooie gemeente. En hoe kan ik dit beter doen dan naar u toe te gaan en samen een bakje koffie te drinken? Met de bezoekjes geef ik ook invulling aan het nieuwe thema Welkom Wierden dat dit jaar centraal staat: u als inwoner nog meer betrekken en laten meedoen bij projecten.

Het leuke is dat u als inwoner zich zelf kunt aanmelden voor een huisbezoek. Uit de aanmeldingen worden een aantal inwoners gekozen waar ik in 2018 op bezoek ga.  Waar ben ik naar op zoek? Naar mooie verhalen, ideeën of initiatieven. Of juist projecten, initiatieven en acties waar u al mee bezig bent en waarvan ik op de hoogte moet zijn. Of andere interessante onderwerpen die u graag wilt delen met mij. Maar ook naar mensen die gewoon gezellig een gesprek met mij willen voeren.

Aanmelden

Aanmelden voor een huisbezoek kan via c.valk@wierden.nl. Schrijft u er ook  bij waarom ik moet langskomen voor een huisbezoek? Als u wordt uitgekozen, krijgt u daar persoonlijk bericht over. Ik ben benieuwd naar uw verhaal!Terug naar overzicht

Reacties

Log in om een reactie kunnen plaatsen!